Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Χρήστος Παππάς: Τα σημειώματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα - «Σ’αγαπάω, αδέκαστος»

Σημειώματα με περίεργο περιεχόμενο εντόπισαν οι αστυνομικοί, μεταξύ των ευρημάτων που βρέθηκαν στο διαμέρισμα του Ζωγράφου, που ο Χρήστος Παππάς, χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο.

Πρόκειται για σημειώματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα και τα οποία έγραφαν «ΔΧΠ σ’ αγαπάω», «Σ’αγαπάω, αδέκαστος», «Σ’αγαπάω, πατήρ», «Δάσκαλος».

Για τα συγκεκριμένα σημειώματα κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις σήμερα (2/7) στο δικαστήριο η 52χρονη γυναίκα από την Ουκρανία, στης οποίας το διαμέρισμα συνελήφθη ο φυγόποινος.

Η 52χρονη, που κρίθηκε ένοχη για υπόθαλψη εγκληματία, δήλωσε άγνοια για το σημαίνουν τα σημειώματα και πώς βρέθηκαν εκεί.

Σύμφωνα, πάντως, με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο Χρήστος Παππάς φέρεται να επικοινωνούσε με κωδικοποιημένο τρόπο με τους συγγενείς και τους οικείους, στέλνοντας, μεταξύ άλλων, γράμματα.

Tags
Back to top button