Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Χρήστος Κέλλας: «Μου φέρνουν το φαγητό έξω από την πόρτα»

Ψυχραιμία συνιστά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Κέλλας, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος σήμερα, με ανάρτηση του στο Facebook. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Χρήστος Κέλλας τόνισε ότι πλέον δεν έχει κανένα σύμπτωμα και είναι σε καραντίνα, στο σπίτι του. 

“Είμαι πολύ καλά. Είμαι απύρετος από το πρωί, δεν έχω κανένα άλλο σύμπτωμα… Είμαι σε άλλο δωμάτιο, μου αφήνουν το φαγητό στην πόρτα. Με τους ειδικούς που μίλησα μου είπαν να είμαι σε απομόνωση για 14 μέρες”, είπε μεταξύ άλλων.

Tags
Back to top button