Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Χρυσός: «Έχασε» τα 1.900 δολάρια παρά τα εβδομαδιαία κέρδη

Πιο αναλυτικά, το συμβόλαιο παραδόσεως Απριλίου του χρυσού στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης διαμορφώθηκε στα 1.899,8 δολάρια/ουγγιά, καταγράφοντας απώλειες 0,1% ή 2,2 δολαρίων ανά ουγγιά, ενώ ενδοσυνεδριακά είχε βρεθεί ακόμα και στα επίπεδα των 1.905 δολαρίων.

Σε εβδομαδιαία κλίμακα, ωστόσο, οι τιμές του χρυσού ενισχύθηκαν άνω του 3% σύμφωνα με την FactSet, λαμβάνοντας ώθηση τόσο από την διατήρηση του πληθωρισμού στις ΗΠΑ σε υψηλά 40 ετών όσο και από την κατάσταση που εξελίσσεται στην ανατολική Ευρώπη, επιβεβαιώνοντας τον «ρόλο» του ως ασφαλές επενδυτικό καταφύγιο σε περιόδους κρίσεων.

Σεξουαλική εκβίαση: Τα μηνύματα παγίδες για να αποσπάσουν χρήματα

«Αν και οι φόβοι για τον πόλεμο στην Ευρώπη κυριαρχούν στην επικαιρότητα, εκτιμώ πως η κύρια κινητήρια δύναμη πίσω από το ράλι του χρυσού παραμένει ο αυξανόμενος πληθωρισμός», δήλωσε ο Peter Spina, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στο GoldSeek.com. Παράλληλα, πρόσθεσε πως η τάση παραμένει ανοδική, με το επόμενο τεχνικό όριο να τίθεται στα 1.920 δολάρια.

Στα υπόλοιπα πολύτιμα μέταλλα, το ασήμι Μαρτίου έκλεισε με κέρδη 0,5% στα 23,99 δολάρια/ουγγιά, ενώ σε εβδομαδιαία κλίμακα αποκόμισε κέρδη που ξεπέρασαν το 2,7%. Παρόμοια εικόνα και για την πλατίνα Απριλίου, η οποία έκλεισε την εβδομάδα με κέρδη 5,7% παρά τις σημερινές απώλειες του 1,5% και διαμορφώθηκε στα 1.076,8 δολάρια/ουγγιά.

Ο χαλκός Μαρτίου σημείωσε οριακές απώλειες 0,1% και έκλεισε την εβδομάδα στα 4,52 δολάρια/λίβρα, ενώ το παλλάδιο Μαρτίου διαμορφώθηκε στα 2.337,9 δολάρια/ουγγιά, σημειώνοντας απώλειες 0,9%. Σε επίπεδο εβδομάδας το παλλάδιο ενισχύθηκε κατά 6,6%.

Tags
Back to top button