Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Χρησμός Πούτιν: «Αυτός θα είναι ο κυρίαρχος του κόσμου»

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, υποστήριξε ότι όποιος κάνει την επανάσταση στην ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης θα γίνει ο κυρίαρχος του κόσμου.

Μιλώντας την Παρασκευή ενώπιον μαθητών, ο Πούτιν τόνισε πως η ανάπτυξη τεχνητής νοημοσύνης εγείρει «κολοσσιαίες ευκαιρίες και απειλές που είναι δύσκολο να προβλεφθούν από τώρα».

«Εκείνος που θα γίνει ηγέτης σε αυτή τη σφαίρα, θα γίνει ο ηγέτης του κόσμου», προειδοποίησε.

Όπως μεταδίδει το Associated Press, ο Ρώσος πρόεδρος προειδοποίησε, ακόμη, ότι «θα ήταν σθεναρά ανεπιθύμητο, αν κάποιος κερδίσει μια μονοπωλιακή θέση» και υποσχέθηκε πως η Ρωσία θα είναι έτοιμη να μοιραστεί την τεχνογνωσία της στην τεχνητή νοημοσύνη με άλλα κράτη.

Ο ηγέτης προέβλεψε πως οι μελλοντικοί πόλεμοι θα γίνονται από drones και «όταν τα drones της μίας πλευράς θα καταστρέφονται από τα drones της άλλης, δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να παραδοθεί».

Tags
Back to top button