Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Χρηματιστήριο Αθηνών: Κλείσιμο με πτώση 0,08%

Σε ελαφρώς χαμηλότερα επίπεδα έκλεισε η αγορά στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών με τις τιμές των μετοχών να κινούνται σε μικρό εύρος διακύμανσης.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 904,47 μονάδες, σημειώνοντας οριακή πτώση 0,08%. Ενδοσυνεδριακά κινήθηκε σε στενό εύρος διακύμανσης 3,72 μονάδων. Κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 906,31 μονάδες (+0,13%) και κατώτερη τιμή στις 902,59 μονάδες (-0,28%).

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 0,11%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 0,48%.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της Lamda Development (+1,85%) Jumbo (+1,43%), της Eurobank (+1,35%), της Σαράντης (+1,04%) και του ΟΛΠ (+0,66%).

To 80% των Τούρκων είναι δυσαρεστημένο με την διαχείριση της οικονομίας

Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της Μυτιληναίος (-2,04%), της Ελλάκτωρ (-1,96%), της ΕΥΔΑΠ (-1,83%), της Aegean Airlines (-1,74%) και της Elvalhalcor (-1,52%).

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες της Ακίνητης Περιουσίας (+1,69%) και των Προσωπικών Προϊόντων (+1,26%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Βιομηχανικών Προϊόντων (-1,74%) και των Ταξιδιών (-1,44%).

Τον μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσίασαν η Eurobank και η Alpha Bank, διακινώντας 12.384.219 και 4.220.766 μετοχές, αντιστοίχως.

Τουρκία: Είναι η οικονομία στο χείλος του γκρεμού;

Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημείωσαν η Eurobank με 11,625 εκατ. ευρώ και η ΔΕΗ με 8,607 εκατ. ευρώ.

Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Lavipharm +12,42% και Ακρίτας +11,54%. Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Λεβεντέρης(π) -11,89% και Πλαίσιο -5,81%.

Tags
Back to top button