Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Χωρίς τον Μάικ Πενς η ΔΕΘ

Τελικά ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς δεν θα εγκαινιάσει τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου μαζί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Η Ουάσιγκτον ειδοποίησε την Αθήνα πως «δεν βγαίνει το πρόγραμμα του αντιπροέδρου» και έτσι τις ΗΠΑ –τιμώμενη χώρα στη φετινή ΔΕΘ- θα εκπροσωπήσει αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον υπουργό Εμπορίου Γουίλμπορ Ρος.

Μετά την μη επίσκεψη Πενς, πάντως, εγκαταλείφθηκαν και οι σκέψεις για συνάντηση στη συμπρωτεύουσα κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ πρωθυπουργών βαλκανικών χωρών.

Υπενθυμίζεται ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες φέρνουν στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο περίπτερο 13 52 αμερικανικές εταιρείες- κολοσσούς, κυρίως του τεχνολογικού κλάδου, που θα παρουσιάσουν τα σύγχρονα επιτεύγματά τους. Από την Microsoft, τη Google και την Hewlett Packard μέχρι τη Cisco και την Coca-Cola, η αμερικανική επιχειρηματική παρουσία θα είναι ιδιαίτερα δυναμική.

Tags
Back to top button