Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Χοιρινή τηγανιά: Σήμερα μαγείρεψε εύκολα και γρήγορα μα πάνω από όλα νόστιμα

Σήμερα θα φάμε χοιρινή τηγανιά. Το μυστικό της; Τα καραμελωμένα κρεμμύδια.


ΥΛΙΚΑ

1 Κιλό χοιρινή σπάλα κομμένη σε κάβους 8*8εκ.

150ml. Ελαιόλαδο

2Κ ρεμμύδια κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες


1σκ. Σκόρδο ψιλοκομμένη

2 Πιπεριές κόκκινες ή πράσινες ψιλοκομμένες

200ml. Λευκό κρασί

1κ.σ. Μουστάρδα απαλή

1κ.γ. Ρίγανη ξερή

Χυμό από 2 λεμόνια

1 Κύβο ζωμό κοτόπουλο

500ml.νερό

Αλάτι –πιπέρι

Ρύζι ή πατάτες για το σερβίρισμα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καίμε μια βαθιά κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, αλατοπιπερώνουμε το χοιρινό καλά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο μέσα στην κατσαρόλα και δίνουμε καλό χρώμα σε όλες στις πλευρές. Μόλις ετοιμαστεί το αφαιρούμε από την κατσαρόλα και το βάζουμε σε ένα μεγάλο πιάτο.

Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο προς σιγανό και ρίχνουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές και τα καραμελώνουμε καλά για 15′-20′ μέχρι να πάρουν σκούρο χρώμα.

Στη συνέχεια ρίχνουμε το κρέας, μαγειρεύουμε για 2′-3′ και ρίχνουμε το κρασί, μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράζουμε για 30′ μέχρι να μαλακώσει το κρέας.

Σερβίρουμε ζεστό με το ρύζι ή πατάτες φούρνου και το ζουμί από την κατσαρόλα.

Tags
Back to top button