Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χίος: Άρχισαν αιφνιδιαστικά εργασίες στο χώρο της ΒΙΑΛ παρότι εκκρεμεί Υπουργική Απόφαση για το σημείο

Κάθε άλλο παρά τη συνεννόηση και τη συμπόρευση με την κοινωνία των Καμποχώρωνεπιδιώκει η διοίκηση της ΒΙ.ΑΛ., η οποία απροειδοποίητα το πρωί της Κυριακής προέβη σε σειρά εργασιών, τη στιγμή που εκκρεμεί η αίτηση ακύρωσης ενώπιον του Σ.τ.Ε. της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την χωροθέτηση του Κέντρου.

Χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση ιδιωτικά συνεργεία, όπως φαίνεται από τη σχετική φωτογραφία, προχώρησαν στην κατασκευή νέας ελεγχόμενης εισόδου στο ΚΥΤ, ακριβώς μπροστά στην ήδη υπάρχουσα είσοδο δημιουργώντας ερωτηματικά για τον σχεδιασμό που υπάρχει από πλευράς Υπουργείου για τη ΒΙ.ΑΛ.

Παρότι οι κάτοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία να παρέμβει, λίγο πριν φθάσει το περιπολικό οι εργάτες εξαφανίστηκαν με αποτέλεσμα όταν πια έφθασε το περιπολικό να μην υπάρχει κανείς στον χώρο και οι Αστυνομικοί να αποχωρήσουν. 

Οι νέες εργασίες σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το πρωί της Δευτέρας επίκειται η μεταφορά 8 οικίσκων από το στρατόπεδο Αργέντη στη ΒΙ.ΑΛ., κινητοποίησε εκ νέου τους κατοίκους που θα πραγματοποιήσουν νέα λαϊκή συνέλευση στις 8 το απόγευμα της Κυριακής. 

Tags
Back to top button