Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Χιλιάδες φεύγουν από την δυστοπική Αθήνα - Τυπικοί έλεγχοι στα διόδια

Χιλιάδες οχήματα με δεκάδες χιλιάδες επιβάτες απομακρύνονται από την δυστοπική Αθήνα της καραντίνας και των ατέλειωτων lockdown και γεμίζουν τις εθνικές οδούς Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας.

Οι έλεγχοι απόλυτα τυπικοί και είναι σαφές ότι η κυβέρνηση, μόλις έφυγαν οι κάμερες «σφυρίζει» αδιάφορα, ίσως γιατί δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά: Η οργή μετά από σχεδόν επτά μήνες καραντίνα και την περιπέτεια των εμβολίων είναι τεράστια και ακόμα μεγαλύτερη η επιθυμία για ελευθερία.

Τη Μεγάλη Παρασκευή μέχρι και τις 18.000 είχαν αναχωρήσει από την εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου 6.470 οχήματα ενώ καταγράφηκαν 3 παραβάσεις μετακίνησης και 140 επιστροφές.

Από την Αθηνών – Λαμίας αναχώρησαν 6.754 οχήματα και διαπιστώθηκαν 2 παραβάσεις μετακίνησης και 86 επιστροφές.

Χθες Μεγάλη Πέμπτη  με κατεύθυνση την Κόρινθο έφυγαν 11.116 οχήματα (3 παραβάσεις και 185 επιστροφές) ενώ με κατεύθυνση τη Λαμία αναχώρησαν 11.672 οχήματα (31 επιστροφές).

 

Tags
Back to top button