Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Χάθηκαν στις φλόγες σπίτια στο Νταού Πεντέλης - Οι φωτιές περικυκλώνουν Νέο Βουτζά και Μάτι

Ανεξέλεγκτο είναι το νέο πύρινο μέτωπο που ξέσπασε στην περιοχή της Καλλιτεχνούπολης Ραφήνας - Οι ισχυροί άνεμοι το κατευθύνουν με μεγάλη ταχύτητα δυτικά, με κατεύθυνση τον Νέο Βουτζά και τη Νέα Μάκρη.

Η φωτιά που ξέσπασε στους πρόποδες της Πεντέλης έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις κοντά στο Νταού, και καίγοντας σπίτια έφτασε στο σημείο μεταξύ Διώνης και Καλλιτεχνούπολης, στα όρια Πικερμίου-Ραφήνας.

Οι άνεμοι δυσχαιραίνουν το έργο των πυροσβεστών οθώντας την πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση και παλιά κομμένά και αναδασωμένα σημεία. Με ταχύτητα γίνεται η εξάπλωσή προς Νέο Βουτζά, Μάτι και Νέα Μάκρη. Υπάρχουν αναφορές για λουόμενους στο Μάτι που ακόμα να απομακρυνθούν.

Επί τόπου επιχειρούν 50 άντρες της Πυροσβεστικής με 20 οχήματα και ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν ένα ελικόπτερο και 3 αεροσκάφη.

Tags
Back to top button