Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χανιά: Συνελήφθησαν έξι άτομα για φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο τα έξι άτομα με καταγωγή από την περιοχή, ανάμεσα τους και ένας ανήλικος τα ξημερώματα της Παρασκευής εισέβαλαν σε ξενοδοχεία και βίλες στα Φαλάσαρνα και τον Δραπανιά και προκάλεσαν φθορές.

Οι έξι νεαροί κινήθηκαν πολύ προσεκτικά έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους, όπως τους κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας, ενώ απαθανάτισαν με τα κινητά τους τηλέφωνα τις ζημιές που προκάλεσαν.

Έκπληκτοι οι ιδιοκτήτες των τουριστικών καταλυμάτων μόλις είδαν τους δράστες στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης ενημέρωσαν το ΑΤ Κισάμου οι άντρες του οποίου μέσα σε λίγες ώρες κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι νεαροί παραδέχτηκαν τις πράξεις τους και ζήτησαν συγγνώμη ενώ αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς για την υπόθεση αναμένεται να οριστεί τακτική δικάσιμος.

Tags
Back to top button