Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χανιά: H φοιτήτρια που βραβεύτηκε ως πρώτη των πρώτων από τον Προκόπη Παυλόπουλο (βίντεο)

Η Άννα Αποστολάκη με τη βαθμολογία που συγκέντρωσε μπορούσε να εισαχθεί και στην Ιατρική Αθηνών, προτίμησε όμως τη Θεσσαλονίκη. Τι λέει η ίδια μπροστά στην κάμερα…

Η Άννα Αποστολάκη, απόφοιτη του 1ου Γενικού Λυκείου Χανίων, ήταν μεταξύ των 58 αποφοίτων από όλη την Ελλάδα που αρίστευσαν στις πανελλαδικές εξετάσεις και πριν από λίγες μέρες βραβεύθηκαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο πλαίσιο του προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία». Πρωτοετής φοιτήτρια της Οδοντριατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η Άννα βρέθηκε στα Χανιά για να περάσει τις γιορτές του Πάσχα με την οικογένεια της και μίλησε στην ΚΡΗΤΗ TV για την εισαγωγή της στην ιατρική.

Η Άννα Αποστολάκη με τη βαθμολογία που συγκέντρωσε μπορούσε να εισαχθεί και στην Ιατρική Αθηνών, προτίμησε όμως τη Θεσσαλονίκη μιας και όπως λέει είναι πιο ανθρώπινη πόλη. Η επιστροφή της στα Χανιά με την ολοκλήρωση των σπουδών της είναι πιθανή, όμως η σκέψη αυτή είναι ακόμα μακρινή.

Με το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία», η Eurobank επιβραβεύει κάθε χρόνο τους αριστούχους αποφοίτους που συγκέντρωσαν τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε κάθε ένα από τα 1.750 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας…

Πηγή: neakriti.gr

Tags
Back to top button