Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Χαμάς: Συμφωνούμε για εκεχειρία στη Γάζα αν δεχτεί και το Ισραήλ

Η Χαμάς δήλωσε την Τετάρτη ότι οι ομάδες ενόπλων Παλαιστινίων στη Γάζα συμφωνούν σε κατάπαυση πυρός, αρκεί να κάνει το ίδιο και το Ισραήλ.

Οι συγκρούσεις στην περιοχή της Γάζας γίνονταν ολοένα και πιο σφοδρές τα τελευταία 24ωρα. Παλαιστίνιοι μαχητές εξαπέλυσαν εχθές το πιο έντονο φράγμα πυρός κατά του Ισραήλ μετά τον πόλεμο της Γάζας το 2014 και ισραηλινά αεροσκάφη ανταπέδωσαν σε μια απότομη αύξηση των εχθροπραξιών έπειτα από εβδομάδες βίας στα σύνορα.

Τουλάχιστον τρεις Ισραηλινοί τραυματίστηκαν από οβίδες, δήλωσαν αξιωματούχοι υγείας, μετά την εκτόξευση δεκάδων όλμων και ρουκετών από τη Λωρίδα της Γάζας με αποτέλεσμα να ηχήσουν οι σειρήνες πολλές φορές στη διάρκεια της ημέρας στο νότιο Ισραήλ.

Ωστόσο, μετά την ανακοίνωση της Χαμάς δεν έχει σημειωθεί καμία εκτόξευση για τουλάχιστον δύο ώρες.

Ο Ισραηλινός υπουργός Πληροφοριών απέφυγε να απαντήσει την Τετάρτη εάν το Ισραήλ έχει συμφωνήσει για εκεχειρία, αλλά δήλωσε ότι η κυβέρνηση δεν επιθυμεί την κλιμάκωση και τον πόλεμο. «Όλα εξαρτώνται από τη Χαμάς. Αν συνεχίσει να επιτίθεται, δεν ξέρω ποια θα είναι η μοίρα της», είπε ο Γίσραελ Κατζ.

Tags
Back to top button