Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκιδική: Συνελήφθησαν δύο άνδρες για μπαράζ διαρρήξεων σε αυτοκίνητα σε παραλίες

Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκονται δύο άνδρες, οι οποίοι κατηγορούνται ότι είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα και διέπρατταν διαρρήξεις σε σταθμευμένα οχήματα σε παραλιακές περιοχές της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης. Από την έως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί οκτώ υποθέσεις, με τη συνολική λεία να ξεπερνά τις 13.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, οι δύο άνδρες δρούσαν από κοινού το χρονικό διάστημα από τις 26 Ιουνίου έως και τις 14 Ιουλίου 2026, πραγματοποιώντας διαρρήξεις σε σταθμευμένα οχήματα που βρίσκονταν κοντά σε παραλίες.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι φέρονται να διέπραξαν:

* έξι διαρρήξεις οχημάτων σε παραλιακές περιοχές της Χαλκιδικής. Σε δύο από τα οχήματα αφαίρεσαν συνολικά 2.000 ευρώ σε μετρητά, καθώς και αντικείμενα συνολικής αξίας 11.670 ευρώ,
* δύο διαρρήξεις οχημάτων σε παραλιακή περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου από το ένα όχημα αφαίρεσαν 250 ευρώ και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

Συνολικά, οι δράστες φέρονται να απέσπασαν 2.250 ευρώ σε μετρητά και αντικείμενα αξίας άνω των 11.000 ευρώ.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Η έρευνα των αστυνομικών βρίσκεται σε εξέλιξη, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν οι δύο συλληφθέντες εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις διαρρήξεων σε περιοχές της Χαλκιδικής ή της Θεσσαλονίκης.

Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν, μαζί με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Tags
Back to top button