Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκίδα: Έχασε την μάχη για την ζωή ο 26χρονος που είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο

Ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Δευτέρας ύστερα από 15 μέρες νοσηλείας στην εντατική του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», μετά το τροχαίο που σημειώθηκε στις 18 Νοεμβρίου στην Έξω Παναγίτσα στη Χαλκίδα.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες o 26χρονος είχε βγει από ένα αυτοκίνητο και λίγα δευτερόλεπτα μετά παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 83χρονος ηλικιωμένος άνδρας.

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο στη Χαλκίδα και από εκεί λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων σε κεφάλι και σπλήνα, μεταφέρθηκε στην Αθήνα και τον “Ευαγγελισμό”

Την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου είχε μιλήσει η μητέρα του 26χρονου, η οποία ήλπιζε σε ένα θαύμα, όπως είπε: «Στην ίδια κατάσταση είναι δεν έχουμε τίποτα καλύτερο. Είναι σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Θέλω την προσευχή όλων γιατί ένα θαύμα λένε οι γιατροί θα τον φέρει πίσω, μόνο ένα θαύμα, ιατρικά δεν έχουμε ελπίδες καθόλου…», δήλωνε χαρακτηριστικά.

Tags
Back to top button