Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Τσιτσιπάς: «Το ανθρώπινο μυαλό σταματάει μόνο όταν κάνουμε τεστ ή μιλάμε σε κάποιον ελκυστικό»

Σε μία νέα του ανάρτηση στο instagram, ο Τσιτσιπάς ασχολήθηκε με το ανθρώπινο μυαλό και τον τρόπο που λειτουργεί σε διάφορες περιπτώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έγραψε το εξής: «Το ανθρώπινο μυαλό είναι φανταστικό. Λειτουργεί 24/7 από τη μέρα που γεννιόμαστε και σταματάει μόνο όταν κάνουμε ένα τεστ ή μιλάμε σε κάποιον ελκυστικό».

Τσιτσιπάς: Με Ιβάσκα ή Ρουσουβόρι στους «16» στη Μαγιόρκα

Η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά “κέρδισε” όπως πάντα πλήθος σχόλια από τους ακολούθους του, με τον ίδιο να προκαλεί συχνά συζητήσεις με όσα γράφει στα social media.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">The human brain is quiet amazing. It functions 24/7 from the day we are born, and only stops when you are taking a test or speaking to someone attractive.</p>&mdash; Stefanos Tsitsipas (@steftsitsipas) <a href="https://twitter.com/steftsitsipas/status/1538554217404702723?ref_src=twsrc%5Etfw">June 19, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Tags
Back to top button