Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: «Περπατάτε με μία βαριά σκιά πάνω από το κεφάλι σας, εκείνη του πατέρα σας»

Τη σκυτάλη στο βήμα της Βουλής μετά τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης πήρε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος αρχικά αναφέρθηκε στις τοποθετήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την οικογένειά του.

«Αυτό ο τριήμερο η αξιωματική αντιπολίτευση και ο αρχηγός της προσπάθησαν να εκτρέψουν τη συζήτηση. Ο στόχος τους νομίζω έγινε σαφής: Να μην συζητήσουμε για τα μέτρα ανάπτυξης, την οικονομία, το πώς θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. αλλά να συζητάμε θέματα που επέλεξε το επικοινωνιακό του επιτελείο», ανέφερε.

Και συνέχισε λέγοντας: «Ότι απαντήσεις είχα να σας δώσω σας τις έδωσα. Δεν θα συνεχίσω στον άθλιο δρόμο της συκοφαντίας και των fake news. Ακόμα και την ύβρη νεκρών. Εγώ δεν έχω μιλήσει αυτόν τον τρόπο.

Η κατανόηση του σφάλματος είναι το πρώτο βήμα. Το δεύτερο είναι να διορθωθείτε. Εσείς δεν τιμάτε τη μνήμη του πατέρας σας. Περπατάτε με μία βαριά σκιά πάνω από το κεφάλι σας. Εκείνη του πατέρα σας. Εγώ δεν έχω κόμπλεξ για όσα έχει κάνει η οικογένειά μου. Οι πολίτες θα μας κρίνουν σύμφωνα με τις θέσεις μας. Ευτυχώς είπατε μισή συγγνώμη».

Απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Πρωθυπουργός είπε:

«Ο πατέρας σας ήταν πρωθυπουργός, σε ένα πολωμένο κλίμα, όπως τώρα.

Η τότε αντιπολίτευση τον έλεγε εφιάλτη κλπ. Εγώ ποτέ δεν έχω αναφερθεί σε τίποτα από όλα αυτά. Λέω, ως εδώ αυτή η συζήτηση.

Όμως θέλω να αναρωτηθώ δημόσια και ανοιχτά, γιατί επιλέγετε αυτή τη στρατηγική της λάσπης στον ανεμιστήρα.

Αφού μας λέτε ότι είστε μπροστά στις εκλογές, τις έχετε κερδίσει, έχετε τον θρίαμβο στο τσεπάκι σας».

 

Tags
Back to top button