Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Τσακλόγλου: «Καμία μείωση δεν θα υπάρξει στο επικουρικό για τους υφιστάμενους συνταξιούχους»

«Καμία μείωση δεν θα υπάρξει στο επικουρικό για τους υφιστάμενους συνταξιούχους», τόνισε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Παναγιώτης Τσακλόγλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Κυριακής (6/6). Σημείωσε ακόμα ότι «κανείς δεν θα πάρει επικουρική σύνταξη μικρότερη από τις εισφορές του».

Απαντώντας για το ενδεχόμενο ρίσκο από την επένδυση των εισφορών, ο κ. Τσακλόγλου σημείωσε ότι «το καύσιμο της ανάπτυξης είναι οι επενδύσεις» Πρόσθεσε δε ότι «Δεν υπάρχει καμία επένδυση χωρίς ρίσκο, αλλά δεν υπάρχει και καμία πρόοδος χωρίς ρίσκο».

Όπως είπε μαζί με το νομοσχέδιο θα κατατεθούν και τρεις διαφορετικές μελέτες που θα απαντούν σε όλα τα ερωτήματα. 

Σαν τον παλιό κακό καιρό...Το ΔΝΤ επιστρέφει- Για να ''κόψει'' συντάξεις και μισθούς

Ο κ. Τσακλόγλου διευκρίνισε επίσης ότι αν κάποιος έχει εισφορές λιγότερο από 15 χρόνια, τότε θα πάρει πίσω το βασικό κεφάλαιο των εισφορών του.

Απαντώντας στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για το εργασιακό νομοσχέδιο ο κ. Τσακλόγλου είπε ότι με τις νέες ρυθμίσεις που φέρνει το νομοσχέδιο είναι «αδιανόητο να λέγεται ότι γυρνάμε στον μεσαίωνα», ενώ σημείωσε ότι η διευθέτηση του χρόνου εργασίας υπάρχει σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. 

Tags
Back to top button