Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Τρόμος για τρία αδέλφια στη Φωκίδα - Τα κακοποιούσε σεξουαλικά ο πατέρας τους

Τον τρόμο ζούσαν τρία αδέλφια στη Φωκίδα, τα οποία δέχονταν σχεδόν καθημερινά ύβρεις, απειλές και κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον ίδιο τους τον πατέρα.

Τα παιδιά, ηλικίας 16, 14 και 10 ετών, αναγκάστηκαν να φύγουν από το σπίτι τους μετά το τελευταίο επεισόδιο και μαζί με συγγενείς τους πήγαν στην Αστυνομία, όπου κατήγγειλαν τον εφιάλτη που ζούσαν!

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι έπεσε τα ξημερώματα Δευτέρας, όταν ο 42χρονος αλλοδαπός επέστρεψε στο σπίτι του σε άθλια κατάσταση. Μεθυσμένος και εξοργισμένος χωρίς προφανή λόγο, όρμησε σαν θηρίο, προκαλώντας ακόμα μία φορά τον τρόμο στην οικογένειά του.

Θύματα πάλι τα παιδιά του, τα οποία απείλησε και ξυλοκόπησε, με αποτέλεσμα εκείνα να το βάλουν στα πόδια και να βρουν καταφύγιο στο σπίτι μιας γειτόνισσας.

​​​​​​​Το πρωί της ίδιας ημέρας πέρασαν το κατώφλι του Αστυνομικού Τμήματος Ευπαλίου με συγγενείς τους, όπου κατήγγειλαν το περιστατικό, με τη 14χρονη κόρη να καταθέτει επίσης ότι πριν από μερικούς μήνες ο πατέρας της είχε αρχίσει να ασελγεί σε βάρος της! Το κορίτσι κατέθεσε και μήνυση σε βάρος του.

Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν αμέσως και προχώρησαν στη σύλληψη του πατέρα, ο οποίος κρατείται, ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση τόσο για τη 14χρονη όσο και για τα αδελφάκια της. Αύριο, Παρασκευή, ο δράστης αναμένεται να δικαστεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία.

​​​​​​​Σύμφωνα με πληροφορίες, εν αναμονή και των ιατροδικαστικών ευρημάτων, προχωρά η έρευνα για την κακουργηματική πράξη της ασέλγειας ανηλίκου.

Tags
Back to top button