Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Τρομοκρατική επίθεση στην Καμπούλ: Στους 79 ανήλθαν οι Αφγανοί νεκροί

Ο αριθμός των Αφγανών που σκοτώθηκαν στην φονική επίθεση αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο της Καμπούλ, χθες, Πέμπτη, αυξήθηκε σε 79 ενώ περισσότεροι από 120 τραυματίστηκαν.

Οι αμερικανικές δυνάμεις που βοηθούν στον απεγκλωβισμό Αφγανών, οι οποίοι απεγνωσμένα προσπαθούν να διαφύγουν από τους Ταλιμπάν, παραμένουν σε συναγερμό σήμερα, μία μέρα μετά την επίθεση της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, κατά την οποία σκοτώθηκαν, μεταξύ άλλων, και 13 Αμερικανοί στρατιώτες.

 

Tags
Back to top button