Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Τρίτος κόσμος: Με σκοροφαγωμένες ψάθες καθαρίζουν τα χιόνια μπροστά από τη Βουλή - Δεν έχουν ούτε σκούπες! (φώτο)

Συνεχίζει να σοκάρει η «γύμνια» του κρατικού μηχανισμού με ευθύνη της κυβέρνησης, η οποία άφησε τους πολίτες στο έλεος μία μέτριας χιονόπτωσης με αποτέλεσμα να έχουμε μέχρι στιγμής 3 νεκρούς, 2 εκ των οποίων είναι απευθείας θύματα της κυβερνητικής ανικανότητας καθώς βρήκαν μαρτυρικό θάνατο λόγω διακοπής ρεύματος.

Μια εικόνα λένε ότι ισούται με χίλιες λέξεις και στην προκειμένη περίπτωση η παροιμία αυτή δεν θα μπορούσε να βγει πιο αληθινή, καθώς τα τελευταία 24ωρα έχουν προκαλέσει αποτροπιασμό στους Έλληνες πολίτες οι εικόνες ταλαίπωρων υπάλληλων του Δήμου Αθηναίων να πασχίζουν χθες να καθαρίσουν τα χιόνια μπροστά από τη Βουλή με ψάθες(!) σε άθλια κατάσταση αφού κανονικές σκούπες δεν υπήρχαν (δεν το συζητάμε για κάποιο μηχάνημα). 

Οι εικόνες θυμίζουν χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ τα πρώτα χρόνια μετά την κατάρρευση του κομμουνισμού και σίγουρα όχι χώρα της ΕΕ, ενώ σε αυτές αποτυπώνεται η πλήρης εγκληματική ολιγωρία της κυβέρνησης για ένα φαινόμενο που δεν το λες ούτε ξαφνικό ούτε και εξαιρετικά έντονο. 

Πάντως ο Δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε πως θεωρεί τη διαχείριση της κακοκαιρίας επιτυχημένη.

Δείτε τις εικόνες-ντροπή: 

 

Tags
Back to top button