Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Τριπλό χτύπημα από τη συμμορία των χρηματοκιβωτίων (φωτό, βίντεο)

Τριπλό ήταν τα ξημερώματα της Τετάρτης το νέο χτύπημα που αποδίδεται σε μια από τις τέσσερις σπείρες των χρηματοκιβωτίων που δρουν σε Αττική και Βοιωτία.

Αρχικός τους στόχος ήταν λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα μια διαφημιστική εταιρεία τα γραφεία της οποία βρίσκονται στη συμβολή των οδών Κομοτηνής και Ημαθίας.

Αφού παραβίασαν παράθυρο στο ισόγειο οι έξι άνδρες μπήκαν στα γραφεία της εταιρείας, χωρίς να έχει διακριβωθεί τι ακριβώς πήραν, και στη συνέχεια με βαριοπούλες στα χέρια γκρέμισαν τη μεσοτοιχεία μπαίνοντας με τον τρόπο αυτό στα γραφεία μιας εταιρείας γραφικής ύλης από όπου άρπαξαν ένα χρηματοκιβώτιο.

Η δράση τους, όμως, δεν σταμάτησε εκεί αφού στη συνέχεια διέρρηξαν τα γραφεία και άλλης μιας διαφημιστικής εταιρείας που στεγάζεται στο ίδιο κτήριο.

Στη συνέχεια οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τους έξι ληστές με ένα Toyota Corola που είχαν κλέψει πριν από τέσσερις ημέρες από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί βρήκαν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο καμμένο στο Μενίδι και μέσα σε αυτό δύο χρηματοκιβώτια.

Αρχικός τους στόχος ήταν λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα μια φαρμακευτική εταιρεία στην οποία εισέβαλαν γκρεμίζοντας την εξωτερική πόρτα με αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησαν για να σπάσουν τον τοίχο! 

Από τη φαρμακευτική μπήκαν σε διαφημιστική εταιρεία στη συμβολή των οδών Κομοτηνής και Ημαθίας. Αφού παραβίασαν παράθυρο στο ισόγειο οι έξι άνδρες μπήκαν στα γραφεία της εταιρείας, χωρίς να έχει διακριβωθεί τι ακριβώς πήραν, και στη συνέχεια με βαριοπούλες στα χέρια γκρέμισαν τη μεσοτοιχία μπαίνοντας με τον τρόπο αυτό στα γραφεία μιας εταιρείας γραφικής ύλης από όπου άρπαξαν ένα χρηματοκιβώτιο.

Η δράση τους, όμως, δεν σταμάτησε εκεί αφού στη συνέχεια διέρρηξαν τα γραφεία και άλλης μιας διαφημιστικής εταιρείας που στεγάζεται στο ίδιο κτήριο.

Στη συνέχεια οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τους έξι ληστές  να διαφεύγουν με ένα Toyota Corola.

 

Σημειώνεται, ότι στις 05:30 το πρωί, εντοπίστηκε καμένο αυτοκίνητο στην οδό Κεραμιδίου, στις Αχαρνές, μέσα στο οποίο υπήρχαν δύο άδεια χρηματοκιβώτια. Η κλοπή του αυτοκινήτου είχε δηλωθεί πριν από τρεις ημέρες, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Tags
Back to top button