Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Περιβάλλον

Τρεις σεισμοί από 3,9 έως 4,6 Ρίχτερ με διαφορά λίγων λεπτών στην Κρήτη

Τρεις σεισμοί μεγέθους από 3,9 έως και 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με διαφορά λίγων λεπτών σημειώθηκαν στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Αγίου Νικολάου, στην Κρήτη. 

Ο πρώτος σεισμός, μεγέθους 3,9 βαθμών σημειώθηκε στις 4:16 τα ξημερώματα, ο δεύτερος, μεγέθους 4 βαθμών σημειώθηκε στις 4:24 και ο τρίτος και μεγαλύτερος, σημειώθηκε στις 5:11 και ήταν μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Το επίκεντρο του πρώτου ήταν 40 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Ζάκρου και το επίκεντρο του δεύτερου εντοπίστηκε στο ίδιο ρήγμα, αλλά στα 46 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Κάσου, όπως ανακοίνωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών. Το επίκεντρο του τρίτου σεισμού ήταν στα 33 χιλιόμετρα ανατολικά της Ζάκρου.

Οι τρεις σεισμοί έγιναν αισθητοί σε πολλές περιοχές της Κρήτης, αλλά και στην Κάσο και σε άλλα νησιά.

Tags
Back to top button