Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Τρεις σαλάτες για να αντικαταστήσεις τα βραδινά delivery

Αν κάθε πρωί νιώθεις ενοχές που παραδόθηκες άνευ όρων στη βραδινή σου λιγούρα… πληκτρολογώντας τον αριθμό του συνοικιακού σουβλατζίδικου, διαβάζεις το σωστό άρθρο.

Παρακάτω θα βρείτε τρεις συνταγές για σαλάτες χάρη στις οποίες θα μπορέσετε να διαχειριστείτε την «κόλαση» της βραδινής λιγούρας.

Φακές σαλάτα

Ναι, πέρα από τις παραδοσιακές φακές της μαμάς υπάρχει και άλλος τρόπος να δοκιμάσεις το πιο… μισητό όσπριο της παιδικής μας ηλικίας. Ρίχνεις μία κούπα φακές σε ένα λίτρο νερό και τις βράζεις σε δυνατή φωτιά για πέντε λεπτά. Σουρώνεις τις φακές και επαναλαμβάνεις τη διαδικασία προσθέτοντας, σκόρδο, αλάτι και πιπέρι. Τις αφήνουμε να βράσουν για 10 με 15 λεπτά κι όταν μαλακώσουν αρκετά, τις σουρώνουμε. Η βάση για τη σαλάτα σου είναι έτοιμη! Από εκεί και πέρα μπορείς να τις φας σκέτες με λεμόνι ή ξύδι, να τις συνδυάσεις με αγγουροντομάτα, με κόκκινες, κίτρινές και πράσινες πιπεριές.

Πλιγούρι σαλάτα

Η σαλάτα με το πλιγούρι είναι ακόμα πιο εύκολη από την πρώτη συνταγή. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προνοήσεις να «μουσκέψεις» το πλιγούρι 30 με 60 λεπτά πριν την ετοιμασία της σαλάτες σε βρασμένο νερό με αλάτι και πιπέρι. Όταν «ρουφήξει» το νερό, μπορείς να ξεκινήσεις τα… μαγικά σου προσθέτοντας τα υπόλοιπα υλικά με βασική προϋπόθεση… τον μαϊντανό!

Παραδοσιακός Ντάκος

Αυτή είναι, ίσως,  η πιο χορταστική επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις. Για αρχή, θα χρειαστείς δύο μεγάλα παξιμάδια. Ανάλογα με το πόσο σκληρά είναι, βλέπεις αν πρέπει να τα βρέξεις με λίγο νερό. Σε ένα μπολ τρίβεις ντομάτα προσθέτοντάς ξύδι, μέλι, πιπέρι, αλάτι και ανακατεύεις. Απλώνεις το μείγμα πάνω στο παξιμάδι ρίχνοντας από πάνω ελαιόλαδο και τριμμένο τυρί. Καλή σου απόλαυση!

Tags
Back to top button