Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Τρεις μεγάλες εφημερίδες ανέστειλαν τις συμβάσεις εργασίας με το προσωπικό τους

Οι εφημερίδας «Δημοκρατία» και «Espresso» του Γιάννη Φιλιππάκη, δεύτερη και τρίτη κατά σειρά σε κυκλοφορία στην Ελλάδα, αλλά και η συνεταιριστική «Εφημερίδα των Συντακτών» η μεγαλύτερη εφημερίδα που στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ, ανέστειλαν τις συμβάσεις εργασίας για την πλειονότητα των εργαζομένων, καθώς η κατάρρευση των κυκλοφοριών λόγω των μέτρων περιορισμού της πανδημίας του κορωνοϊού, είχε καταστήσει εξαιρετικά ζημιογόνες τις εκδόσεις τους.

Η «Εφ.Συν» το ανακοίνωσε μάλιστα ότι το μέτρο αφορά για ένα μήνα και… θα επανεξεταστεί,

Οι εργαζόμενοι που δεν θα εργάζονται, θα λάβουν τα 800 ευρώ της κρατικής επιδότησης -σύμφωνα με τα οριζόμενα στη ΠΝΠ- και οι εφημερίδες θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν.

Οι εργαζόμενοι θα ενταχθούν λοιπόν στο καθεστώς των εν λόγω πληγέντων επιχειρήσεων αλλά, κακά τα ψέματα, αρκετοί θα συνεχίσουν να εργάζονται από το σπίτι τους για την έκδοση των εφημερίδων. Θεωρείται βέβαιο πως τη μέθοδο αυτή θα ακολουθήσουν μέχρι το Πάσχα κι άλλες εφημερίδες.

Tags
Back to top button