Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στις Σέρρες: Νεκρή 34χρονη μητέρα σε τροχαίο- Τραυματίστηκε η 7χρονη κόρη της

Μία 34χρονη έχασε τη ζωή της και η επτάχρονη κόρη της τραυματίστηκε ελαφρά, ύστερα από ανατροπή ΙΧ αυτοκινήτου που σημειώθηκε νωρίτερα, στο 47ο χλμ. του κάθετου άξονα Λαγκαδά-Προμαχώνα της Εγνατίας Οδού.

Όπως έγινε γνωστό, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις 12:35 κοντά στη γέφυρα του Στρυμονικού, όταν -κάτω από συνθήκες που ερευνώνται- το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε η 34χρονη ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε προστατευτικό στηθαίο, με συνέπεια το όχημα να ανατραπεί. Από τα συντρίμμια του μοιραίου αυτοκινήτου ανασύρθηκε νεκρή η 34χρονη οδηγός, ενώ η επτάχρονη κόρη της, η οποία επέβαινε στο ίδιο όχημα, μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα σε νοσοκομείο.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

Tags
Back to top button