Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Τραγωδία στην Κίνα: Λεωφορείο έπεσε στο ποτάμι και παρέσυρε στο θάνατο 15 επιβάτες (Βίντεο)

Μην μιλάτε ποτέ στον οδηγό. Είναι νόμος. Οι συνέπειες μπορούν να είναι δραματικές όπως αποδείχτηκε από ένα τραγικό περιστατικό, το οποίο άφησε πίσω του 15 νεκρούς, και σημειώθηκε στη νοτιοδυτική Κίνα.

Ο οδηγός ενός λεωφορείου, διαπληκτίστηκε με μία επιβάτη, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, και μη μπορώντας να τον ελέγξει, αυτό έπεσε από γέφυρα ύψους 50 μέτρων σε ποτάμι. Το αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθούν 15 άνθρωποι.

Η κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο λεωφορείο κατέγραψε το απίστευτο αυτό περιστατικό. Ο οδηγός του λεωφορείου φαίνεται κάτι να λέει σε μια επιβάτη, εκείνη τον χτυπάει στο πρόσωπο με το κινητό της, εκείνος ανταποδίδει χτυπώντας τη με το χέρι του και στη συνέχεια το λεωφορείο βγαίνει εκτός πορείας.

Αρχικά, το όχημα χτυπά ένα αυτοκίνητο που κινείται στο αντίθετο ρεύμα, και ύστερα, αφού διαλύει την πλευρική μπάρα της γέφυρας, πέφτει στο ποτάμι.

 

Tags
Back to top button