Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Τραγωδία στα Χανιά - Μεταφέρθηκαν σε ειδική δομή τα αδέρφια της 11χρονης

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για τον .

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος της μητέρας της 11χρονης, Απόστολος Λύτρας, θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι τα αδέρφια του κοριτσιού φιλοξενούνται σε εξειδικευμένη δομή μετά από εισαγγελική παρέμβαση και παρακολουθούνται από ψυχολόγους.

Η μητέρα και η γιαγιά των παιδιών επισκέπτονται καθημερινά τα παιδιά στη δομή, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό για πόσο καιρό θα παραμείνουν εκεί.

«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δοθούν από τις αρχές απαντήσεις στα ερωτήματά μας: Πού είναι το κινητό της 11χρονης; Με ποιους συνομιλούσε; Η ώρα ήταν 8:30, είχε πάρα πολλά παιδιά στο σημείο. Χρειαζόμαστε κάποια άτομα που βρίσκονταν στο σημείο να καταθέσουν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Θάνατος 11χρονης στα Χανιά: Τελέστηκε το πρωί το μνημόσυνο στα Χανιά

Σήμερα το πρωί, η μητέρας της μικρής Ιωάννας τέλεσε το μνημόσυνό της στα Χανιά. Η ίδια αλλά και η γιαγιά της 11χρονης μίλησαν στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη για τις εξελίξεις στην υπόθεση.

Ερωτηθείσα για την απόπειρα αυτοκτονίας του εν διαστάσει συζύγου της στο σημείο που σκοτώθηκε η μικρή Ιωάννα, η μητέρα της δήλωσε χαρακτηριστικά σύμφωνα με το Star: «Δεν με ενδιαφέρει το τι κάνει αυτός ο άνθρωπος». Η γιαγιά της 11χρονης Ιωάννας είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ δεν μπορεί να πιστέψει με τίποτα πως η εγγονή της μπορεί να αυτοκτόνησε.

Tags
Back to top button