Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία: Δίχρονο παιδάκι καταπλακώθηκε από συρταριέρα του IKEA

Ανείπωτη τραγωδία. Ένα δίχρονο παιδάκι βρήκε φρικτό θάνατο μέσα στο ίδιο του το σπίτι, στο υπνοδωμάτιό του.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ξένα μέσα το μικρό αγγελούδι καταπλακώθηκε από συρταριέρα του IKEA!

Ο μικρούλης Jozef Dudek από την Καλιφόρνια σκοτώθηκε από μια συρταριέρα τριών ραφιών και σύμφωνα με το δικαστήριο το παιδί δεν βρισκόταν υπό την επίβλεψη των γονέων του.

Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχτηκε την ώρα που ο μικρός Jozef κοιμήθηκε το μεσημέρι στο πάτωμα, μπροστά ακριβώς από τη συρταριέρα που έμελλε να του κόψει το νήμα της ζωής.

Η IKEA τον Ιούνιο του 2016 είχε προχωρήσει σε ανάκληση της συρταριέρας, λόγω επικινδυνότητας, ωστόσο, από το συγκεκριμένο μοντέλο είχαν φύγει στην αγορά 29 εκατομμύρια κομμάτια.

Η IKEA εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια μέσα από ανακοίνωση. Την ίδια ώρα επισήμανε ότι το έπιπλο, έπειτα από τις σχετικές έρευνες δεν ακουμπούσε στον τοίχο.

Η οικογένεια που έχει μηνύσει την εταιρεία υποστηρίζει ότι δεν τηρούνται τα πρότυπα ασφαλείας στα αντικείμενα της επωνυμίας.

Δεν είναι το πρώτο περιστατικό με θάνατο παιδιού. Σε τρεις οικογένειας θυμάτων απονεμήθηκαν 50 εκατομμύρια δολάρια, χρήματα τα οποία μοιράστηκαν.

Tags
Back to top button