Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Τουρκικές κυρώσεις στις ΗΠΑ ως αντίποινα στις αμερικανικές κυρώσεις!

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών ετοιμάζει κυρώσεις ενάντια στις ΗΠΑ ως αντίποινα των«χαλαρών» μέτρων που ανακοίνωσε ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εις βάρος της Άγκυρας για την στρατιωτική επιχείρηση στη βορειοανατολική Συρία, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας Ιμπραχίμ Καλίν.

Τη Δευτέρα η Ουάσινγκτον ανακοίνωσε κυρώσεις εις βάρος της Άγκυρας για την στρατιωτική της επέμβαση ενάντια στις υπό κουρδική ηγεσία Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF). 

Μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο στην Άγκυρα, ο Καλίν ανέφερε πως ειπώθηκε ξεκάθαρα σε Αμερικανούς αξιωματούχους πως η Τουρκία δεν θα κηρύξει εκεχειρία στην βόρεια Συρία και πως δεν θα διαπραγματευτεί με Κούρδους μαχητές.

Tags
Back to top button