Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Τουρκία: Στα ελληνικά διαφημίζουν το «Φεστιβάλ καφέ και σοκολάτας» της Αδριανούπολης

Μπορεί στην Τουρκία αυτή τη στιγμή η αγορά τουρκικού… καφέ να γίνεται με «δελτίο», ο δήμος Αδριανούπολης όμως κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα, διοργανώνει στις 27 και 28 Νοεμβρίου το: «Φεστιβάλ Καφέ και σοκολάτας».

Το ερώτημα βέβαια που τίθεται από Τούρκους χρήστες των κοινωνικών δικτύων, είναι εάν υπάρχει ή επαρκεί η ποσότητα … καφέ για τις ανάγκες της διοργάνωσης, λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί εξαιτίας των ελλείψεων σε βασικά αγαθά στην χώρα.

Το φεστιβάλ διοργανώνει η Διεύθυνση Πολιτισμού και Τουρισμός της Αδριανούπολης και περιλαμβάνει πολλές παράλληλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, εργαστήρια κ.α. σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε.

Εντύπωση προκαλεί επίσης, πως η προωθητική καμπάνια του δήμου Αδριανούπολης περιλαμβάνει και το ελληνικό κοινό, μια και η Αδριανούπολη βρίσκεται δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα στο Β.Α. Έβρο. «Φεστιβάλ καφέ και σοκολάτας της Εντίρνε» αναφέρει η καταχώρηση που προβάλλεται στα ελληνικά, στοχευμένα σε ελληνικό κοινό της Βόρειας Ελλάδας.

Tags
Back to top button