Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Τουρκία: Συνελήφθη η κουρδικής καταγωγής τραγουδίστρια, Πινάρ Αϊντινλάρ

Η κουρδικής καταγωγής καλλιτέχνης Πινάρ Αϊντινλάρ τέθηκε υπό κράτηση από τις τουρκικές Αρχές μόλις πάτησε το πόδι της στο αεροδρόμιο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης, ερχόμενη από τη Γερμανία.

Εις βάρος της Αϊντινλάρ, που της κατάσχεσαν και το διαβατήριο, εκκρεμούσε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών εξαιτίας ομιλιών της το 2015, όταν ήταν υποψήφια βουλευτής με το φιλοκουρδικό σοσιαλιστικό κόμμα HDP.

Η Αϊντινλάρ μεταφέρθηκε στις γυναικείες φυλακές στο Μακροχώρι (Μπακίρκοϊ) της Κωνσταντινούπολης.

Η 39χρονη Πινάρ Αϊτινλάρ γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 1979 στην Κωνσταντινούπολη. Είναι λαϊκή τραγουδίστρια και συγγραφέας και έχει καταδικαστεί και στο παρελθόν από το τουρκικό κράτος εξαιτίας της πολιτικής της δράσης. Είναι μητέρα δύο παιδιών.

Tags
Back to top button