Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Τουρκία: Πέφτουν τα Bayraktar- Συντριβή ενός ακόμη τουρκικού UAV

Ακόμη ένα, το δεύτερο μέσα σε πέντε μήνες, τουρκικής κατασκευής αερόχημα τύπου Bayraktar TB2 κατέπεσε και συνετρίβη. Αυτή την φορά το τουρκικό αερόχημα κατέπεσε στην τοποθεσία Karahasanlı, στην περιοχή Haydarlar Mahallesi, κοντά στην πόλη Hassa, στην επαρχία Hatay.

Μετά την πρόσκρουσή του στο έδαφος το αερόχημα εξερράγη και καταστράφηκε ολοσχερώς. Στο σημείο της πτώσης έφτασε η Στρατοχωροφυλακή, η οποία και διερευνά το ατύχημα. Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Φεβρουάριο είχε καταπέσει πλησίον της πόλης Rajo του Afrin το πρώτο Bayraktar TB2, σύμφωνα με τους Τούρκους από μηχανική βλάβη.

 

Tags
Back to top button