Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Τουρκία: Μιναρές καταρρέει λόγω των σφοδρών ανέμων (βίντεο)

Σοβαρές καταστροφές σημειώθηκαν χθες στην επαρχία Αϊντίν της νοτιοδυτικής Τουρκίας, όταν θυελλώδεις άνεμοι ξήλωσαν στέγες σπιτιών και καταστημάτων, ενώ παράλληλα γκρέμισαν ακόμη και την κορυφή μιναρέ στην πόλη Ναζιλί.

Έντρομοι οι κάτοικοι απαθανατίζουν με τα κινητά τους τηλέφωνα την στιγμή της πτώσης του πύργου, εξαιτίας της δυνατής βροχής και των ανέμων που διήρκεσαν μόλις για 15 λεπτά. Δέντρα ξεριζώθηκαν, στέγες ξηλώθηκαν, ενώ και ένα κατάστημα πώλησης οχημάτων καταστράφηκε ολοσχερώς.

Tags
Back to top button