Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Τουρκία: Δεν υποχωρούμε στο ζήτημα των S-400 - Θα τα λύσουμε όλα στα πλαίσια του ΝΑΤΟ»

Ανυποχώρητη απέναντι στο αίτημα της Ουάσινγκτον να εγκαταλείψει τους ρωσικούς πυραύλους εμφανίστηκε η Άγκυρα.

«Η Τουρκία δεν θα υποχωρήσει σε ό,τι αφορά την αγορά του ρωσικού αμυντικού συστήματος S-400, για την οποία οι Ηνωμένες Πολιτείες επέβαλαν κυρώσεις στην Άγκυρα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι TRT Haber ο Ιμπραχήμ Καλίν είπε ότι η Άγκυρα θα επιδιώξει να επιλύσει τα όποια ζητήματα με τις ΗΠΑ, μια χώρα σύμμαχο στο ΝΑΤΟ, μέσω του διαλόγου.

Η Ουάσινγκτον επέβαλε κυρώσεις στην Τουρκία για την αγορά των S-400 τον Δεκέμβριο.

Την Τρίτη ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ είπε ότι η Άγκυρα θα μπορούσε να προτείνει τη μερική ενεργοποίηση του συστήματος, στις διαπραγματεύσεις της με τις ΗΠΑ.

Μιλώντας στο TRT Haber απόψε, ο Καλίν υποστήριξε ότι η δήλωση του Ακάρ «παρανοήθηκε», χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Πρόσθεσε ότι διεξάγονται συνομιλίες με την Ουάσινγκτον για τις διαφωνίες των δύο πλευρών, αλλά δεν θα πρέπει να αναμένονται γρήγορες λύσεις στα προβλήματα, σε μια σειρά ζητημάτων.

Tags
Back to top button