Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

«Του χρόνου το Μάτι να μη θυμίζει σε τίποτα τη σημερινή κατάσταση» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κ.Μίχαλος

Την ανάγκη να συνδράμουν όλοι ώστε του χρόνου τέτοια εποχή το Μάτι και η περιοχή της Ραφήνας να μην θυμίζουν σε τίποτα τη σημερινή εικόνα, υπογράμμισε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Μίχαλος.

«Έχουμε καταθέσει πρόταση, όπου θα πρέπει να υπάρχει ένας συντονιστής, κάτω από τον οποίο θα πρέπει να βρίσκεται η Περιφέρεια Αττικής, το υπουργείο Υποδομών, τα επιμελητήρια, το Τεχνικό Επιμελητήριο και η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο και η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, η οποία πρέπει και αυτή να συνδράμει στην προσπάθεια της αναδόμησης έτσι ώστε του χρόνου τέτοια εποχή να μπορούμε να παρουσιάσουμε ένα τελείως διαφορετικό παραθεριστικό κέντρο, όπως είναι το Μάτι και η Ραφήνα, απ' αυτό που βλέπουμε σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μίχαλος.

Σημείωσε δε, ότι το ΕΒΕΑ βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στις πληγείσες περιοχές και με 14 συνεργεία του κατέγραψε τις ζημίες, πρωτίστως των επιχειρήσεων που εκπροσωπεί η Ένωση. 

«Υπήρχε πολύ μεγάλη ανταπόκριση από πολλά επιμελητήρια της χώρας στο κάλεσμα που έκανε το ΕΒΕΑ ώστε να μπορέσουμε να συμβάλουμε στις ανάγκες των πληγέντων», σημείωσε ο κ. Μίχαλος, ευχαριστώντας «όλους τους συναδέλφους επιχειρηματίες και τα επιμελητήρια που συνέδραμαν σ' αυτή την προσπάθεια».

«Ήδη έχουμε αποκαταστήσει 200 φωτιστικά στις καινούργιες κολώνες της ΔΕΗ που μπήκαν στην πληγείσα περιοχή όπως επίσης και τα είδη πρώτης ανάγκης (εργαλεία κ.ά)

Tags
Back to top button