Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τον πήρε και τον σήκωσε ο δυνατός άνεμος - Σκόνταψε ο Πάπας! Παραπάτησε ενώ έμπαινε στο αεροπλάνο

Όλα ήταν έτοιμα στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας για να πέσει η αυλαία της τριήμερης επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου στην Ελλάδα. Μια παραφωνία υπήρχε μόνο: ο δυνατός αέρας. 

Ήταν τόσο δυνατοί οι άνεμοι που έπνεαν στο αεροδρόμιο, που το ράσο “κουκούλωσε” τον Πάπα και χρειάστηκε η παρέμβαση των συνεργατών του για να μην… ξαναγίνει ατύχημα.

Πάπας Φραγκίσκος: Τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στο Μέγαρο Μουσικής

Το οποίο τελικά δεν αποφεύχθηκε, παρά το γεγονός πως, ίσως υποψιασμένος, ο Πάπας Φραγκίσκος ανέβαινε τα σκαλιά του αεροπλάνου πολύ προσεκτικά και σιγά και πιασμένος από το κάγκελο στο πλάι. 

Αλλά ο δυνατός αέρας τον έκανε να χάσει την ισορροπία του και να παραπατήσει λίγο πριν το τελευταίο σκαλί για να μπει στο αεροπλάνο… 

Την ψυχραιμία του, πάντως, δεν την έχασε και όταν τελικά πάτησε στο τελευταίο σκαλί, γύρισε και αποχαιρέτησε χαμογελαστός τους επίσημους και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. 

 

Tags
Back to top button