Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Το ΥΠΑΜ αποφάσισε την τοποθέτηση επιπρόσθετων οπλιτών γιατρών στις ακριτικές περιοχές

Την τοποθέτηση τριών, επιπλέον, γιατρών οπλιτών σε πολυδύναμα περιφερειακά ιατρεία, σε άγονες και προβληματικές περιοχές της χώρας, αποφάσισε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Σύμφωνα με την απόφαση που υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, οι γιατροί οπλίτες τοποθετούνται:

Στο πολυδύναμο περιφερειακό ιατρείο Σύμης,

Στο πολυδύναμο περιφερειακό ιατρείο Τήλου, 

Στο πολυδύναμο περιφερειακό ιατρείο Φολεγάνδρου

Σημειώνεται ότι στους συγκεκριμένους οπλίτες ιατρούς, παρέχεται η δυνατότητα για ταυτόχρονη αναγνώριση του χρόνου στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέωσης και ως χρόνου εκπλήρωσης της υποχρέωσης της υπηρεσίας υπαίθρου, με δαπάνη του υπουργείου Υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της κοινωνικής αποστολής των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, στις 20 Ιουνίου του 2018, ο ΑΝΥΕΘΑ είχε υπογράψει την τοποθέτηση 15 οπλιτών γιατρών θητείας, σε Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία, Περιφερειακά Ιατρεία και Κέντρα Υγείας, σε απομακρυσμένες περιοχές.  

Tags
Back to top button