Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Το σχόλιο του Κ.Μπακογιάννη για την γραφειοκρατία

Με ένα αιχμηρό σχόλιο στο λογαριασμό του στο facebook ο Κώστας Μπακογιάννης υποδέχτηκε την απόφαση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας να εγκρίνει με καθυστέρηση δύο ετών την προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προκειμένου να ενισχυθούν οι δομές της με υγειονομικό υλικό.

«Θα μπορούσε να είναι αστείο αλλά δεν είναι…», σχολίασε ο Περιφερειάρχης για να προσθέσει: «Επιτέλους, έπειτα από σχεδόν 2 χρόνια, καταφέραμε να υπογράψουμε τη σύμβαση με την οποία η Περιφέρειά μας δίνει για υλικά και αναλώσιμα στα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας, 120.000 ευρώ, πέρα και πάνω από τις αρμοδιότητές μας. Δεν μπορούσαν να γίνουν δεκτά λόγω γραφειοκρατίας. Αυτά φωνάξαμε και στους υπουργούς και τον Πρωθυπουργό όταν ήρθαν να μιλήσουμε για ανάπτυξη. Αν δεν ξεπεράσουμε τέτοια προβλήματα, ανάπτυξη μόνο στον ύπνο μας...».

Tags
Back to top button