Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το σημείωμα δασκάλας σε δημοτικό σχολείο της Αθήνας – Τα κατέστρεφαν οι μουσουλμάνοι; [εικόνα]

Το γύρο του Διαδικτύου, προκαλώντας αίσθηση για το τι συμβαίνει, κάνει ένα σημείωμα που αναρτήθηκε σε δημοτικό σχολείο των Αθηνών.

Το εν λόγω σημείωμα αναρτήθηκε στο Twitter από την χρήστρια «Maria Davou» με το σχόλιο: «Σε σχολείο της Αθήνας, η δασκάλα της β δημοτικού τερματίζει το Xmas mood… Άπειρη ντροπή για τους εκπαιδευτικούς και τα σχολεία».

Τι γράφει το σημείωμα; «Οποιο παιδί χαλάσει το στολισμό της τάξης θα του τσακίσουμε τα χέρια. Τα παιδιά και η δασκάλα του Β1».

Tags
Back to top button