Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Α.Τ.Ι.Α.

Το περιστατικό της Ουάσινγκτον, το 1952…

Στις 22 Ιουλίου του 1952, ανακοινώθηκε αρμοδίως ότι ειδικές υπηρεσίες μελετούσαν σχολαστικά τις πρώτες επαφές ραντάρ της Αμερικανικής Αεροπορίας με τα μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα, τα οποία επέμεναν να εμφανίζονται σε διάφορα σημεία της Αμερικής και τα οποία πιθανολογούνταν πως ήταν νέου τύπου ιπτάμενοι δίσκοι.Πράγματι, μονάδα ραντάρ, η οποία ανήκε στο Κέντρο Ελέγχου Κυκλοφορίας Αεροσκαφών του εθνικού αεροδρομίου της Ουάσινγκτον, εγκατεστημένη στις όχθες του ποταμού Πότομακ, ανέφερε ότι ήρθε σε επαφή με οκτώ αινιγματικά ιπτάμενα αντικείμενα, τα οποία ταξίδευαν με ταχύτητα 100 έως 130 μιλίων την ώρα, γύρω στα μεσάνυχτα του Σαββάτου, στις 19 Ιουλίου του 1952.Τα άγνωστης προέλευσης αντικείμενα αναφέρθηκε πως πετούσαν πολύ κοντά στην Αεροπορική Στρατιωτική Βάση Andrews, στην ευρύτερη περιοχή της Ουάσινγκτον.Σε σχετική έκθεσή του, ο Σμηναγός S. C. Pierman, παλαίμαχος πιλότος, δήλωσε εξάλλου ότι κατά τη διάρκεια πτήσης του, διέκρινε ευκρινώς τρία μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα, λαμπρώς φωτισμένα, να ταξιδεύουν με “τρομακτική ταχύτητα”.Οι συνεχείς θεάσεις πλήθους ιπτάμενων δίσκων στον ουρανό της αμερικανικής πρωτεύουσας από τις 12 Ιουλίου του 1952 και για πολλές μέρες στη σειρά, έμεινε στην Ιστορία ως “Εισβολή στην Ουάσινγκτον”.Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΜΠΡΟΣ”, στις 23/07/1952…Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ", στις 23/07/1952
Tags
Back to top button