Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Το μυστικό των McDonald’s για εθιστικές πατάτες που ακολούθησαν τα fast food!

Έχετε αναρωτηθεί γιατί οι πατάτες των fast food είναι τόσο νόστιμες και εθιστικές;

Όλα ξεκίνησαν τη δεκαετία του 1950 όταν η εταιρεία που έδινε το φυτικό λάδι της McDonald δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει οικονομικά για να αποκτήσει τον εξοπλισμό που απαιτείται για την υδρογόνωση του λαδιού, το οποίο και θα επέκτεινε τη διάρκεια ζωής του.

Έτσι, ο προμηθευτής έδωσε ένα μείγμα από λάδι και βόειο λίπος, σύμφωνα με την NPR στο McDonald's και το αποτέλεσμα, το ξέρετε.

Όσο τα χρόνια περνούσαν και το μυστικό μαθεύτηκε, το λίπος του βοείου κρέατος αποτέλεσε μέρος των χαρακτηριστικών τους γεύσεων της αγαπημένης μας τηγανητής πατάτας και στα άλλα fast food! Tη δεκαετία του 1980, τα εστιατόρια όμως, έβγαλαν το συστατικό όταν ξεσηκώθηκε η κοινή γνώμη για το πόσο «κακό» κορεσμένο λίπος είχαν τα φαγητά.

Έτσι, το McDonald's ήθελε να διατηρήσει τη χαρακτηριστική του γεύση, αλλά χωρίς το ίδιο το λίπος του βοείου κρέατος, οπότε βρήκε μια λύση. Τώρα, η αλυσίδα fast food προσθέτει «φυσική γεύση βοείου κρέατος» στο φυτικό της λάδι για να δώσει στις πατάτες τη ακαταμάχητη γεύση τους!

Tags
Back to top button