Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Το μυστικό για τέλεια μακαρονάδα χωρίς την προσθήκη περιττών θερμίδων – Το μαρτύρησε πασίγνωστος σεφ

Είναι νόστιμα και χορταστικά αλλά οι σάλτσες είναι εξαιρετικά παχυντικές άρα και περιττές. Τα τέλεια μακαρόνια κρύβονται στο βράσιμο.


Οχι, μόνο, επειδή έχουν νοστιμιά. Ο πιο σημαντικός λόγος είναι ότι κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη: σέβονται τον περιορισμένο διαθέσιμο χρόνο μας και χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να φτάσουν στον ουρανίσκο μας και να μας ευχαριστήσουν.

Ας μιλήσουμε για το αγαπημένο comfort food πολλών από εσάς: μια μακαρονάδα δεν είναι απλά μια λύση της στιγμής. Είναι ένα πιάτο με συναισθήματα.

Η μακαρονάδα έχει την δική της τέχνη και τεχνική. Τα δικά της μυστικά.

Τι κάνει μια μακαρονάδα ακόμα πιο νόστιμη, χωρίς προσπάθεια;


Αν το μυαλό σας πήγε κατευθείαν στο επιπλέον βούτυρο, ή σε κάποια σάλτσα, μάλλον, δεν έχετε μυηθεί στην τέχνη της μακαρονάδας όπως την απολαμβάνουν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.

Ένας καταξιωμένος chef, o Scott Conant, -o επονομαζόμενος «Μαέστρος των ζυμαρικών»-, με έδρα τη Νέα Υόρκη, μοιράζεται το μυστικό που κάνει την μακαρονάδα ακόμα πιο νόστιμη με μηδενική προσπάθεια.

Το σούπερ τιπ του Aμερικανού σεφ έχει να κάνει με την ποσότητα του αλατιού στο νερό που βράζει -πριν ακόμα ρίξουμε τα μακαρόνια.

Ο Scott Conant μας συμβουλεύει να έχουμε πολύ καλά αλατισμένο το νερό. Aλατισμένο όσο ένας ζωμός κρέατος ή λαχανικών.

Η γεύση της μακαρονάδας γίνεται πιο πλούσια -πριν την προσθήκη μαγειρικού λίπους, τυριών και κάποιας σάλτσας.

Tags
Back to top button