Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Το μήνυμα του δημάρχου Θεσσαλονίκης για το άνοιγμα της Νέας Παραλίας

Στο άνοιγμα της Νέας Παραλίας και στην άρση των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας στο παραλιακό μέτωπο της πόλης αναφέρθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, εν αναμονή πιθανών ανακοινώσεων επί του θέματος, το απόγευμα, από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Σε σημερινές δηλώσεις του, ο κ. Ζέρβας, ανέφερε πως το αίτημα για άνοιγμα της Νέας Παραλίας έχει κατατεθεί στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και, όπως είπε, προς το παρόν δεν έχει επίσημη ενημέρωση για το θέμα.

«Έχουμε κάνει αίτημα στον κ. Χαρδαλιά. Εγώ δεν ξέρω αν το έχει αποδεχθεί ακόμη. Ελπίζω να το αποδεχθεί. Ο δήμος Θεσσαλονίκης ήταν ο πρώτος που ζήτησε να απαγορευτεί η κυκλοφορία στη Νέα Παραλία. Θα είμαστε και οι πρώτοι, ξανά, που θα εμπιστευτούμε τους συμπολίτες μας ούτως ώστε να έχουν τον χώρο αυτό προς χρήση. Πάντα βέβαια με τους κανόνες ασφάλειας που πρέπει να υπάρχουν. Όλα αυτά που κερδίσαμε μαζί δεν πρέπει επ' ουδενί να τα χάσουμε», τόνισε.

Tags
Back to top button