Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ξέσπασμα του Γιώργου Παπαδάκη για τον Μανόλη Καψή (βίντεο)

Την έντονη αντίδραση του Γιώργου Παπαδάκη προκάλεσε κείμενο του Μανόλη Καψή, το οποίο αναφερόταν στον ίδιο, με αφορμή την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» της περασμένης Παρασκευής και όσα ακούστηκαν σχετικά με την τρομοκρατία με αφορμή το τρομοκρατικό χτύπημα στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Στο άρθρο του ο Μανόλης Καψής, μεταξύ άλλων αναφέρει για τον Γιώργο Παπαδάκη: « Ο δεύτερος είναι πιο πονηρός. Σχολίασε όμως ότι «κι εμείς δεν ζούμε καθημερινά μια τρομοκρατία;» Με αφορμή την επίθεση των τρομοκρατών στον Παπαδήμο. Η πολιτική στο ίδιο ζύγι με την ωμή βία. Ο συμψηφισμός. Γιατί φυσικά όταν υφίστασαι ασύμμετρη απειλή (τρομοκρατία) όλα τα μέσα αντίστασης είναι αποδεκτά (φάκελος βόμβα). Μία σου και μία μου… Έτσι δικαιολόγησε τη βία των τρομοκρατών και την σερβίρισε νομιμοποιημένη στο τραπέζι των τηλεθεατών. Πως το είπε και το άλλο; «Η ποσότητα ήταν μικρή, δεν ήθελαν να σκοτώσουν, να κάνουν θόρυβο ήθελαν.» Σιγά τ’ αυγά… δηλαδή.»

Το κείμενο αυτό έκανε τον Γιώργο Παπαδάκη να ξεσπάσει μέσα από την εκπομπή του.

«Μανόλη Καψή δεν θα σου απαντήσω. Σε παραδίδω όπως εσύ με παρέδωσες και με στοχοποίησες. Αλλά αυτό είναι χυδαίο και απαράδεκτο από την πλευρά σου», τόνισε ο Γιώργος Παπαδάκης  και  κάλεσε τον κ. Καψή να δει ξανά την εκπομπή της Παρασκευής, ώστε να διαπιστώσει  πως διατύπωσε όλα όσα είπε περί τρομοκρατίας.

«Δεν θέλω να επανορθώσεις, αλλά σίγουρα θα νιώσεις άσχημα. Εάν έχεις ένα προσωπικό πρόβλημα μαζί μου τι να κάνω, δεν φταίω εγώ, η ζωή τα φέρνει έτσι και ο καθένα μας κρίνεται» συνέχισε εμφανώς αγανακτισμένος ο Γιώργος Παπαδάκης.

Tags
Back to top button