![Το ξέσπασμα της Κ.Φίνου: «Αφήστε τον Στάθη Ψάλτη ήρεμο»](https://pro-news.gr/images/posts/April 2017/to-ksespasma-tis-kfinoy-afiste-ton-stathi-psalti-iremo.jpg?dbd268706b72099be2c2a1a256650aaf)
Ξέσπασε σήμερα η Καίτη Φίνου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook για όσους δεν σέβονται τη γενναία μάχη για τη ζωή που δίνει ο Στάθης Ψάλτης, στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Άγιος Σάββας.
Η ηθοποιός εξέφρασε το θυμό της για τις κάμερες και τους δημοσιογράφους που βρίσκονται έξω από το νοσοκομείο γράφοντας τα παρακάτω λόγια.
«Αν ήταν η αδελφή ή η γυναίκα σας,θα στέλνατε εσείς που κάνετε εκπομπές,κάμερες στην εντατική για φωτογραφία στον άνθρωπο που δίνει αγώνα για να κρατηθεί στην ζωή...Αφήστε τον ήρεμο.
Καταλαβαίνει -κι ας είναι σε καταστολή-πως όλοι περιμένετε..Αφήστε τον...αφήστε τον»...