Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Το κόλπο για να καθαρίσετε ένα καμένο σκεύος

Το καμένο φαγητό εκτός από απογοήτευση αφήνει πίσω του και λερωμένα μαγειρικά σκεύη.

Υπάρχει, όμως, ένας απλός τρόπος για να απαλλαγείτε από τα σημάδια που αφήνει πίσω του το καμένο φαγητό σε κατσαρολάκια και τηγάνια.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι λίγο απορρυπαντικό ρούχων. Αρχικά βάλτε μέσα στο σκεύος σας νερό και προσθέστε λίγη ποσότητα απορρυπαντικού.

Αφήστε το μείγμα να βράσει και στη συνέχεια αφαιρέστε από το μάτι και αφήστε το να δράσει για 10 λεπτά.

Στη συνέχεια περάστε με ένα σφουγγάρι την καμμένη επιφάνεια και ξεπλύνετε το σκεύος. Το τηγάνι ή το κατσαρολάκι σας θα είναι σαν καινούρια.

Tags
Back to top button