Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Το Ισραήλ χτυπά ανελέητα τη ναυτική βάση της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό! Το Ιράν συγκεντρώνει τα αραβικά κράτη του Κόλπου

Τις τελευταίες 48 ώρες είναι ασταμάτητο το σφυροκόπημα του Ισραήλ στην Βηρυτό και τα νότια κυρίως προάστια της πρωτεύουσας του Λιβάνου.

Πριν από μερικά λεπτά μαχητικά του Ισραήλ χτύπησαν και διέλυσαν πολυκατοικία στη Σιδώνα. Τα βίντεο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ενδεικτικά για την ένταση των χτυπημάτων τα οποία δεν στοχεύουν όπως φαίνεται μόνο τις υπόγειες εγκαταστάσεις της Χεζμπολάχ.

Η Χεζμπολάχ εξαπέλυσε πυραυλική επίθεση στο κεντρικό Ισραήλ σήμερα, κάνοντας τους κατοίκους να κρυφτούν σε καταφύγια, χωρίς να προκληθούν προφανείς ζημιές ή τραυματισμοί, δήλωσαν οι ισραηλινές αρχές.

Η τρομοκρατική ομάδα εκτόξευσε πέντε βλήματα από το εσωτερικό του Λιβάνου προς το Ισραήλ, δήλωσε ο ισραηλινός στρατός, προσθέτοντας ότι οι περισσότεροι αναχαιτίστηκαν από το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας του Ισραήλ, ενώ ένας προσγειώθηκε σε ανοιχτή περιοχή. Η ισραηλινή αστυνομία είπε ότι δεν υπήρξαν αναφορές για ζημιές ή τραυματισμούς μετά το φράγμα πυραύλων.

Σε απελπισία ο Ζαλούζνι! Δεν μπορούμε άλλο είναι 780.000 οι νεκροί- Η Ουκρανία δίνει εδάφη για να τερματιστεί ο πόλεμος

Εν τω μεταξύ, το Ισραήλ στόχευσε μια ναυτική βάση της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό κατά τη διάρκεια της νύχτας, δήλωσε ο ισραηλινός στρατός την Τρίτη, καθώς το Ιράν εργαζόταν για να συγκεντρώσει τα αραβικά έθνη του Κόλπου ενόψει ενός πιθανού αντίποινα από το εβραϊκό κράτος.

Η ναυτική βάση της Χεζμπολάχ είχε ένα εκπαιδευτικό κέντρο, μια περιοχή για τη διεξαγωγή πειραμάτων και στρατιωτικά ταχύπλοα που προορίζονταν να χρησιμοποιηθούν σε επιθέσεις σε πλοία του ισραηλινού πολεμικού ναυτικού και στόχους εντός των χωρικών υδάτων του Ισραήλ, ανέφεραν οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF).

Το Ισραήλ πραγματοποίησε επίσης πλήγματα σε εγκαταστάσεις αποθήκευσης όπλων της Χεζμπολάχ, κέντρα διοίκησης και πρόσθετους τρομοκρατικούς στόχους στη Βηρυτό, μερικοί από τους οποίους βρίσκονταν υπόγεια, ανέφερε ο Ισραηλινός Στρατός.

Το Ισραήλ έλαβε μέτρα για να μετριάσει τον κίνδυνο πρόκλησης βλάβης αμάχων, συμπεριλαμβανομένης της έκδοσης ακριβών και προηγμένων προειδοποιήσεων προς τους αμάχους στην περιοχή πριν από την έναρξη των επιδρομών, σύμφωνα με το IDF.

Τα πλήγματα γίνονται καθώς οι εικασίες αυξάνονται για το πώς το Ισραήλ θα αντεπιτεθεί για την επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους της Τεχεράνης στο Ισραήλ την 1η Οκτωβρίου .

Θα συμβεί; Νοστράδαμος και Μπάμπα Βάνγκα έχουν κάνει την ίδια τρομακτική πρόβλεψη για το 2025!

Νωρίτερα σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε εκπρόσωπος της Χεζμπολάχ από την Βηρυτό, σημείωσε πως η σιιτική οργάνωση αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για την πρόσφατη επίθεση με drone κατά της Πρωθυπουργικής κατοικίας.

 

 

Tags
Back to top button