Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Το Ιράν προσπαθεί να προσελκύσει ξένες επενδύσεις στη σκιά των αμερικανικών κυρώσεων

Ένα άνοιγμα στους διεθνείς επενδυτές προσπαθεί να κάνει η Τεχεράνη η οποία δείχνει να έχει προβληματιστεί με τις αμερικανικές κυρώσεις η οποίες έχουν δημιουργήσει κλίμα αβεβαιότητας και διστακτικότητας.

Θα προσφέρει οικονομικά και φορολογικά κίνητρα προκειμένου να αντιμετωπίσει τις αμερικανικές οικονομικές κυρώσεις 

Το Ιράν σχεδιάζει να προσφέρει οικονομικά και φορολογικά κίνητρα σε ιδιώτες επενδυτές, προκειμένου να αναλάβουν την υλοποίηση αδρανών κρατικών προγραμμάτων και να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της ιρανικής οικονομίας, σύμφωνα με σημερινές αναφορές των κρατικών ΜΜΕ.

Ο σχεδιασμός αυτός γίνεται καθώς το Ιράν είναι ενδεχόμενο να βρεθεί αντιμέτωπο με αμερικανικές κυρώσεις, αλλά και την αποχώρηση αρκετών ξένων εταιριών.

Τον Μάιο, οι ΗΠΑ αποχώρησαν από την διεθνή συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης και η Ουάσινγκτον ενημέρωσε τις άλλες χώρες ότι θα πρέπει να σταματήσουν τις εισαγωγές ιρανικού πετρελαίου από τις 4 Νοεμβρίου ή σε αντίθεση περίπτωση, θα βρεθούν αντιμέτωπες με αμερικανικά οικονομικά μέτρα.

Το οικονομικό σχέδιο του Ιράν δίνει έμφαση στην καταπολέμηση οικονομικών εγκλημάτων κι εμφανίζεται να έχει ως στόχο την αποκλιμάκωση της ανησυχίας, για την απόφαση που πήραν οι ΗΠΑ.

Tags
Back to top button