Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Facebook σας γνωρίζει καλύτερα απ’ όσο νομίζετε (εικόνα)

Eίναι λίγο – πολύ γνωστό ότι το Facebook συλλέγει αρκετές πληροφορίες για τους χρήστες του -που παρεμπιπτόντως ξεπερνούν τα δύο δισεκατομμύρια-, οι οποίες φυσικά χρησιμοποιούνται για διαφημιστικούς λόγους. Με απλά λόγια, όσα περισσότερα γνωρίζει ένας διαφημιστής για εσάς, τόσο αποτελεσματικότερα θα μπορέσει να σας προσεγγίζει, πείθοντας σας ίσως τελικά να αγοράσετε κάποιο προϊόν πελάτη του.

Αλλά τα παραπάνω μάλλον τα έχετε ξαναδιαβάσει. Αυτό που μάλλον δεν γνωρίζατε, παρότι στην πραγματικότητα δεν αποτελεί μυστικό, είναι το τι ακριβώς ξέρει το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο για εσάς.

Κάνοντας κλικ εδώ και επιλέγοντας διαδοχικά «Οι πληροφορίες σας» και «Οι κατηγορίες σας», θα βρείτε το διαφημιστικό σας προφίλ στην πλατφόρμα. Οι πληροφορίες ίσως εκ πρώτης όψεως δεν είναι πολλές. Αν δοκιμάσετε όμως να μετακινήσετε τον κέρσορα του ποντικιού σε κάποια από τις σχετικές κατηγορίες, θα διαπιστώσετε ότι το Facebook σας έχει… ψυχολογήσει για τα καλά!

Μάλιστα, γνωρίζει και πράγματα που μάλλον δεν δηλώσατε οι ίδιοι, όπως το αν διαμένετε με την οικογένειά σας, τι είδους σύνδεση χρησιμοποιείτε για να μπείτε στο Internet, ποια είναι η αγαπημένη σας υπηρεσία e-mail, αλλά και το αν έχετε φίλους που έχουν μετακομίσει στο εξωτερικό!

Ενδιαφέρον -και λίγο τρομακτικό-, σωστά;

Πηγή: pc magazine

Tags
Back to top button